Ημερίδα για την οδική ασφάλεια θα πραγματοποιηθεί στο ΕΚΕΤΑ

ypes press002
ypes press002

Ημερίδα με θέμα: «Οδική ασφάλεια: Αναβάθμιση μέσω δράσεων εκπαίδευσης-ενημέρωσης», διοργανώνουν το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης και το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014,στις 9.30 το πρωί, στο αμφιθέατρο Βεργίνα του ΕΚΕΤΑ (6ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης).                                          

Το «παρών» θα δώσουν εκπρόσωποι από τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Ελληνική Αστυνομία (Τροχαία), το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, το εργαστήριο Συγκοινωνιακής Τεχνικής του ΑΠΘ, την Εγνατία Οδό, την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και την πανελλήνια ομοσπονδία εκπαιδευτών οδήγησης.                                                                                                                                     

Κατά τη διάρκειά της ημερίδας, θα γίνει αναφορά επάνω σε  θέματα σχετικά με την οδική ασφάλεια και ειδικότερα, στα προβλήματα που υπάρχουν και στους τρόπους αντιμετώπισής τους.                                                                                                                             

Στην ημερίδα θα παραστούν ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γεώργιος Ορφανός, ο διοικητής του Γ´ ΣΣ/ NRDC-GR,  αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος Βάϊος Χονδρός και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εγνατίας Οδού, Γεώργιος Σκόδρας. 

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός “Πολύπλευρος ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων”
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Αναγκαία η εξοικονόμηση ενέργειας στους δημόσιους χώρους”