Γ. Ορφανός “Υψηλό το επίπεδο του αξιόμαχου της Πολεμικής Αεροπορίας”

1484395150
1484395150

Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας που πραγματοποιήθηκαν στην 113η Πτέρυγα Μάχης, παραβρέθηκε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Το πρωί, τελέστηκε πανηγυρική δοξολογία σε στεγασμένο χώρο του στρατιωτικού αεροδρομίου της Μίκρας και ακολούθως, ο κ. Ορφανός κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων αεροπόρων.

Στη συνέχεια, ο διοικητής της 113ης Πτέρυγας Μάχης, σμήναρχος Ζαχαρίας Γρίβας ξενάγησε τον υπουργό Μακεδονίας και Θράκης στη στατική έκθεση αεροσκαφών, οπλισμού και εξοπλισμού που λειτουργεί για το κοινό ενώ ο κ. Ορφανός συνομίλησε και με πιλότους της 383ης Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης (ΜΕΕΑ).

 «Τιμούμε την Πολεμική Αεροπορία, η οποία είναι ένα βασικό κομμάτι των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Η εκπληκτική παρουσία των πεζοπόρων τμημάτων και των σχηματισμών των αεροπλάνων και των ελικοπτέρων, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, έδειξαν ότι το αξιόμαχο της Πολεμικής Αεροπορίας είναι σε υψηλό επίπεδο, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα, εντός και εκτός συνόρων. Ειδικότερα, σε αυτούς που το μυαλό τους πάει σε διάφορες σκέψεις, θα πρέπει να τις ξεχάσουν και στο εσωτερικό ότι υπάρχουν όλες εκείνες οι δυνάμεις που προστατεύουν τη χώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός “Να επενδύσουμε στο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας”
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Να αποτρέψουμε την εκδήλωση φαινομένων που αναδεικνύουν τον φανατισμό και την μισαλλοδοξία σε ιδεώδη”