Γ. Ορφανός “Μέχρι τέλος του μήνα, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία των προτάσεων για το νέο Ρυθμιστικό”

1484395320
1484395320

Την εκτίμηση ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της υποβολής των προτάσεων από τους φορείς για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης, εξέφρασε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός. Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον πρώην υπουργό και συγκοινωνιολόγο, Σπύρο Βούγια, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης δήλωσε πως η Θεσσαλονίκη πρέπει να αποκτήσει νέο Ρυθμιστικό σχέδιο.

«Η πόλη έχει ανάγκη να τρέξει τα βασικά της έργα και στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η συνεργασία που θα έχουμε με τον κ. Βούγια, η οποία θα είναι σε επιστημονικό και τεχνικό επίπεδο», τόνισε ο κ. Ορφανός.

Από την πλευρά του, ο κ. Βούγιας δήλωσε ότι θα συνδράμει στην προσπάθεια που κάνει το ΥΜΑΘ για την επιτάχυνση των έργων υποδομής της πόλης. «Κάναμε μία σύνοψη των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στα διάφορα μέτωπα, από το Μετρό ως τη θαλάσσια συγκοινωνία και από την ποιότητα ζωής μέχρι την εξέλιξη και την βελτίωση της περιφερειακής οδού. Το ΥΜΑΘ μπορεί να συμβάλλει ώστε τα έργα της περιοχής και κυρίως της Θεσσαλονίκης, να προωθούνται γρηγορότερα», υπογράμμισε ο κ. Βούγιας. 

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός “Να συνεργαστούμε για να στηρίξουμε τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες”
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Υποχρέωση της Πολιτείας η εύρυθμη λειτουργία των δομών υγείας”