Γ. Ορφανός “Η επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των Θεσσαλονικέων”

1484395218
1484395218

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών της πόλης (ΣΑΣΘ), Γιάννη Παλαιστή.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βελτιωθούν οι κυκλοφοριακές συνθήκες. «Το κυκλοφοριακό είναι πρωτεύον θέμα για τη Θεσσαλονίκη. Χρειάζεται, λοιπόν να βρούμε τις κατευθύνσεις εκείνες που είναι απαραίτητες, έτσι ώστε στη συνέχεια να περάσουμε στο στάδιο της εφαρμογής για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών», τόνισε ο κ. Ορφανός.

Με τη σειρά του, ο κ. Παλαιστής παρέδωσε στον υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, φάκελο με τις θέσεις του ΣΑΣΘ για το σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας (ΣΒΑΚ) και τις προτάσεις για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τη λειτουργία του τραμ στη Θεσσαλονίκη. «Ενημέρωσα τον υπουργό σχετικά με την διημερίδα που διοργανώνουμε το διήμερο 13-14 Νοεμβρίου σχετικά με την οριστική μελέτη και το σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΑΣΘ. 

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΜΑΘ, Γ.ΟΡΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Ka-business
Επόμενο άρθροΤο πρόγραμμα του ΥΜΑΘ, Γ. Ορφανού για το εορταστικό τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου