Γ. Ορφανός “Θετικές οι προοπτικές για Ελλάδα και Κύπρο”

1484395540
1484395540

Η ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΠΕ) Πάφου και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός με τις διοικήσεις των δύο φορέων.

 Όπως τόνισε ο κ. Ορφανός, η ανάληψη κοινών δράσεων, με συμμετοχή και του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης, θα φέρει θετικά αποτελέσματα. «Ευελπιστούμε ότι τα επόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από το φθινόπωρο, θα είναι καλύτερα για την Ελλάδα και την Κύπρο, άρα και για όλους εμάς που εκπροσωπούμε τους πολίτες στους διάφορους χώρους», τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και σημείωσε πως στο οικονομικό πεδίο, καλυτερεύουν οι προοπτικές για τις δύο χώρες. «Οι πολίτες έχουν πληρώσει με θυσίες πολλά πράγματα, είναι καιρός να αλλάξουμε κατεύθυνση προς καλύτερα μονοπάτια», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΠΕ) Πάφου, Ανδρέας Δημητριάδης δήλωσε πως μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι επαφές που κάνει το δίκτυο Επιμελητηρίων αδελφοποιημένων πόλεων Ελλάδος με την κυπριακή πόλη, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της συνεργασίας για την προώθηση προϊόντων και  υπηρεσιών στο εξωτερικό. «Συζητήσαμε για τις προσπάθειες που καταβάλλουμε για κοινές αποστολές στο εξωτερικό, όπως επίσης και για την από κοινού συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα», επισήμανε ο κ. Δημητριάδης.

Με την σειρά του, ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Παναγιώτης Παπαδόπουλος τάχτηκε υπέρ της ανάληψης κοινών πρωτοβουλιών. «Η ισχύς εν τη ενώσει. Αυτό ακολουθούμε και πάνω σε αυτό προχωράμε», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος.    

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός “Η μάχη κατά των ναρκωτικών μας αφορά όλους”
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Το φθινόπωρο αλλάζει η οικονομική πορεία της χώρας”