Γ. Ορφανός “Ο πολίτης θέλει τους ικανούς να τον υπηρετούν”

1484395658
1484395658

Η υπηρεσιακή εξέλιξη των υπαλλήλων του δημοσίου και ειδικότερα των μηχανικών, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός με μέλη της πανελλήνιας ομοσπονδίας μηχανικών τεχνολογικού τομέα ανώτατης εκπαίδευσης δημοσίων υπαλλήλων (Π.Ο.ΜΗ.ΤΕ.Δ.Υ.).

Ο κ. Ορφανός εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι δίνεται πλέον η δυνατότητα και σε πτυχιούχους των ΤΕΙ να επιλέγονται ως προϊστάμενοι γενικών διευθύνσεων στο δημόσιο. «Συμφωνήσαμε ότι δεν μπορούν να μπαίνουν εμπόδια στους ικανούς. Ο καθένας από εμάς θα μπει πλέον στα κριτήρια της αξιολόγησης, όχι της αριθμητικής αλλά της ποιοτικής και αυτό είναι κάτι που ζητά και ο πολίτης, ο οποίος θέλει τους ικανούς να τον υπηρετούν», τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Με την σειρά του, ο β´ αντιπρόεδρος της    Π.Ο.ΜΗ.ΤΕ.Δ.Υ., Στέλιος Ζαχαρίου δήλωσε ότι υπήρξε συμφωνία απόψεων με τον κ. Ορφανό. «Από την πλευρά του ΥΜΑΘ, υπάρχει η διάθεση οι δημόσιοι υπάλληλοι πανεπιστημιακής (ΠΕ) και τεχνολογικής εκπαίδευσης (ΤΕ) να μπορέσουν να εξελιχθούν σε όλες τις βαθμίδες του δημόσιου τομέα», σημείωσε ο κ. Ζαχαρίου.    

 

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός “Αναγκαία η εξεύρεση λύσης στο θέμα της αδειοδότησης των αθλητικών χώρων”
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Η Ελλάδα στηρίζει την ενταξιακή πορεία της Σερβίας στην Ε.Ε.”