Γ. Ορφανός “Η Πυροσβεστική υπηρεσία τιμά τη δημόσια διοίκηση”

1484395662
1484395662

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική υπηρεσία στη Βόρεια Ελλάδα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός με τον υποστράτηγο και συντονιστή επιχειρήσεων, Δημήτρη Πιερράκο.

Ο κ. Ορφανός τόνισε ότι θα υπάρξει διαρκής συνεργασία για την εξεύρεση λύσεων στα εκκρεμή ζητήματα, όπως είναι η έλλειψη μηχανολογικού εξοπλισμού ενώ εξήρε το έργο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. «Ως ΥΜΑΘ, εμπιστευόμαστε το Πυροσβεστικό σώμα, επειδή έχει αποδείξει ότι διαθέτει τη γνώση, την αποφασιστικότητα, τον σχεδιασμό αλλά και τη διάθεση αυτοθυσίας να παρέμβει σε κρίσιμες στιγμές», υπογράμμισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και σημείωσε πως η κοινωνία σέβεται, υποστηρίζει και εμπιστεύεται το Πυροσβεστικό σώμα.

«Το γεγονός αυτό τιμά τα ίδια του τα μέλη και σε εμάς δίνει τη ικανοποίηση ότι τμήματα της κρατικής διοίκησης αποκτούν μια καλύτερη εικόνα στους πολίτες», επισήμανε ο κ. Ορφανός.

Από την πλευρά του, ο κ. Πιερράκος αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η συνεργασία μεταξύ των αρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών. «Για εμάς, είναι μείζον θέμα η καλή επικοινωνία και η συνεργασία με την περιφέρεια και τις εθελοντικές ομάδες. Αν υπάρχει αυτή η σωστή επικοινωνία, θα έχουμε πάντα θετικά αποτελέσματα», υπογράμμισε ο κ. Πιερράκος.     

 

Προηγούμενο άρθροΥπό την αιγίδα του ΥΜΑΘ ο λογοτεχνικός διαγωνισμός για νέους
Επόμενο άρθροΤο ΥΜΑΘ θα επισκεφτεί ο υπουργός Εργασίας της Σερβίας