ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΞΑΝΘΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

ypes press002
ypes press002

Αύριο, Παρασκευή 06 Ιουνίου 2014, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα περιοδεύσει σε περιοχές του Νομού Ξάνθης.

Στις 09.30 θα επισκεφθεί την πόλη της Ξάνθης για να χαιρετίσει την έναρξη των εργασιών του 6ου πολυσυνεδρίου «Καινοτομία και Ανάπτυξη: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2014», που διοργανώνει το KABUSINESS.GR.

Στις 10.30 θα επισκεφθεί το μειονοτικό χωριό Ωραίο, στην ορεινή Ξάνθη, για να παραστεί στην εκδήλωση που θα τελέσει το Δ´ Σώμα Στρατού υπέρ της μνήμης των πεσόντων Ελλήνων Μουσουλμάνων κατά τη διάρκεια του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου.

Τέλος, στις 12.00, θα βρεθεί στο μειονοτικό χωριό Γλαύκη, όπου θα επισκεφθεί την τοπική βιβλιοθήκη, η οποία επαναλειτουργεί εδώ και ένα χρόνο με τη συνεχή υποστήριξη του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.

 

Προηγούμενο άρθροΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: “Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ”
Επόμενο άρθροΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΥΜΑΘ ΣΤΟ 6ο ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ KA-BUSINESS ΜΕ ΘΕΜΑ: “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ 2014”