ΤΟ ΥΜΑΘ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

ypes press002
ypes press002
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, με αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων, ανοίγει αγκαλιά αγάπης για τα παιδιά που την έχουν ανάγκη, διοργανώνοντας μικρές χριστουγεννιάτικες γιορτές σε ιδρύματα και συλλόγους της Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενούνται ανήλικα παιδιά.
Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, η πρώτη γιορτινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο σωματείο ΑμΕΑ «Αγ. Αναστάσιος ο Πέρσης», οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στον Τρίλοφο.
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει ειδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων «ΡΟΜ» στο Δενδροπόταμο, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο παιδικό χωριό «SOS» στο Πλαγιάρι και τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» του Φιλύρου.
Αναφερόμενος σε αυτήν την πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, επισήμανε οτι «βασικός στόχος των εκδηλώσεων δεν είναι άλλος από το να αγκαλιάσουμε τα παιδιά και να τους δώσουμε χαμόγελο. Το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης αναγνωρίζει, σέβεται και στηρίζει, με όποιον τρόπο μπορεί, το έργο των διοικήσεων αυτών των ιδρυμάτων. Ειδικά στη σημερινή πολύ δύσκολη εποχή, όλοι καλούμαστε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και να συνταχθούμε στη μάχη οικουμενικών αξιών όπως είναι η ανθρωπιά, η ευαισθησία και το ειλικρινές ενδιαφέρον για να μην αισθανθεί κανένα παιδί μόνο αυτές τις άγιες ημέρες».

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΒΟΡΕΙΟ ΒΗΜΑ»
Επόμενο άρθροΘ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ Η ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ