ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΥΜΑΘ

ypes press002
ypes press002
Στην υλοποίηση των μεταρρυθμιστικών δράσεων που αφορούν στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης προχωρά η πολιτική του ηγεσία, με την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος για το νέο οργανόγραμμα του ΥΜΑΘ.
Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. Ν. Μιχαλόπουλος, που έχει την ευθύνη υλοποίησης των μεταρρυθμιστικών δράσεων όλων των Υπουργείων,  συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΜΑΘ.
Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν όλα τα θέματα που σχετίζονται με την έκδοση του νέου οργανισμού του Υπουργείου, όσο και με λοιπές εγκεκριμένες επιμέρους δράσεις του από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρυθμίσεων.
Μετά το τέλος της σύσκεψης διαπιστώθηκε ότι το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, κινούμενο μέσα σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, επιταχύνει τη διαδικασία υλοποίησης του εκσυγχρονισμού του και διαφαίνεται ότι θα είναι από τα πρώτα Υπουργεία που θα καταθέσει το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα για την ανασυγκρότησή του. 

Προηγούμενο άρθροΘ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Επόμενο άρθροΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΟ ’40 ΕΤΣΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ