ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

1484396274
1484396274
Το ιστορικό κτίριο του Διοικητηρίου επισκέφθηκε σήμερα (Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013) ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» μαζί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.
Ο κ. Γεωργιάδης έγινε δεκτός από τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. Θόδωρο Καράογλου  και συζήτησαν θέματα που άπτονται του κλάδου της Υγείας στη Μακεδονία και τη Θράκη.


Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Καράογλου δήλωσε πως: «Με τον Υπουργό Υγείας έχουμε τακτική επικοινωνία και συζητούμε για την ενίσχυση και θωράκιση του τομέα της υγείας στη Βόρεια Ελλάδα. Οι Βορειοελλαδίτες μπορούν να ελπίζουν ότι θα αποκαταστήσουμε πολύ σύντομα την αξιοπιστία του συστήματος Υγείας στη Μακεδονία και τη Θράκη, μέσα από την αναβάθμιση, τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας και την ουσιαστική ενίσχυση των θεσμών».


«Ο τομέας της υγείας αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση μας» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως «ήταν λάθος η κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης το 2009. Όσον αφορά στο σήμερα, στο Υπουργείο Υγείας επεξεργαζόμαστε ένα πλάνο σχετικά με τις υπηρεσίες υγείας συνολικά για την περιοχή. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, οι πολίτες θα πρέπει να κλείνουν τα αυτιά τους στις Κασσάνδρες της καταστροφής και να κρίνουν βάσει των αποτελεσμάτων που πετυχαίνουμε».


Αμέσως μετά τη συνάντηση στο Διοικητήριο οι κύριοι Καράογλου και Γεωργιάδης μετέβησαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», για να παραβρεθούν στην επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίου.

Προηγούμενο άρθροΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΟΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΓΙΑ ΤΑ 101 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ