ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ypes press002
ypes press002
Το πρόγραμμα του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρου Καράογλου, από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου μέχρι την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, είναι το εξής:

Παρασκευή 27  Σεπτεμβρίου 2013
-Στις 19.00  ο κ. Καράογλου θα παραστεί και θα χαιρετήσει την τελετή εγκαινίων της 5ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης, στον οικισμό Ανδρομάχης.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013
-Στις 10.00 ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στην Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων στον Α´ Παγκόσμιο Πόλεμο, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (Συμμαχικό Νεκροταφείο Ζέϊτενλικ).
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.
Παρών θα είναι και ο Υπουργός Πολιτισμού και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Σερβίας, κ. Ίβαν Τάσοβατς, καθώς και ο Υπουργός Εργασίας-Προστασίας Αναπήρων και Πολεμιστών της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, κ. Πέταρ Τζόκιτς, οι οποίοι βρίσκονται στη χώρα μας στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων μνήμης προς τιμήν των πεσόντων του Μακεδονικού Μετώπου, κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
-Στις 12.00 οι κύριοι Τάσοβατς και Τζόκιτς, θα γίνουν δεκτοί από τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης στο Διοικητήριο.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013
-Στις 11.00 ο κ. Καράογλου θα επισκεφθεί το Πολύκαστρο Κιλκίς και θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στην Επιμνημόσυνη δέηση για την 95η επέτειο της διασπάσεως του Μακεδονικού Μετώπου. Αμέσως μετά, ο Υπουργός θα καταθέσει στεφάνι στο Διασυμμαχικό Μνημείο Πολυκάστρου

 

Προηγούμενο άρθροΘ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ Η ΝΕΑ Κ.Α.Π. ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
Επόμενο άρθροΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗΣ