TO ΥΜΑΘ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ 12ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ MAXIBASKETBALL

1484396443
1484396443
Το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης γνωρίζοντας ότι ο αθλητισμός είναι ανάγκη, δικαίωμα αλλά και ζήτημα κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την άρτια διοργάνωση του 12ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Βετεράνων Maxibasketball που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη και στο οποίο συμμετέχουν χιλιάδες καλαθοσφαιριστές, που τα προηγούμενα χρόνια έγραψαν τη δική τους λαμπρή ιστορία στα γήπεδα μπάσκετ.


Η συγκεκριμένη διοργάνωση, όπως τόνισε ο κ. Καράογλου κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η οργανωτική επιτροπή, «αποτελεί μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, που καθιστά  τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα πόλο έλξης και επίκεντρο αθλητικού τουρισμού, ο οποίος ανήκει στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μορφές τουρισμού παγκοσμίως. Η μαζική παρουσία περίπου 4.000 βετεράνων αθλητών από όλα τα μέρη του πλανήτη, σε συνδυασμό με τους εκατοντάδες αγώνες που θα φιλοξενηθούν σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια της “μπασκετομάνας” Θεσσαλονίκης, αφενός ενισχύουν την κοινωνική ζωή της πόλης και την τοπική της οικονομία ενώ αφετέρου, δίνουν τη δυνατότητα στην άλλοτε “πρωτεύουσα” του ευρωπαϊκού μπάσκετ, να επενδύσει σε μια νέα δυναμική αγορά». 


Επίσης, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης συνεχάρη τον Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης για την απόφαση του να διεκδικήσει και να καταφέρει να φέρει στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας μια τόσο σπουδαία αθλητική διοργάνωση διεθνούς κύρους και προβολής, ενώ κάλεσε τους Βορειοελλαδίτες να γεμίσουν τα γήπεδα και να τιμήσουν με την παρουσία τους κορυφαίους βετεράνους μπασκετμπολίστες παγκόσμιου επιπέδου.
Αύριο, Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 και ώρα 19.00, ο κ. Καράογλου θα βρεθεί στο «Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο», προκειμένου να κηρύξει την έναρξη του 12ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Βετεράνων Maxibasketball.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΜΑΘ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ «Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ»
Επόμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ