ΣΤΕΝΟΤΕΡOΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ ΥΜΑΘ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1484396447
1484396447
Αμέριστος συμπαραστάτης και αρωγός στο νέο ξεκίνημα του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης δήλωσε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα στο Διοικητήριο, με το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Οργανισμού.
«Η νέα διοίκηση του Ο.Τ.Θ. έχει μεγάλη διάθεση για γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία και είναι αποφασισμένη να δώσει μάχες για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης. Αυτήν τη μάχη θα τη δώσουμε μαζί και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα» δήλωσε ο κ. Καράογλου μετά το τέλος της συνάντησης, προσθέτοντας πως η Μακεδονία και η Θράκη είναι καθόλα έτοιμες να υποδεχθούν εκατομμύρια τουρίστες.


 Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο ΥΜΑΘ ανακοίνωσε ότι σύντομα θα υπάρξει επικοινωνία και συνεργασία με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, προκειμένου να δρομολογηθεί λύση στο θέμα του ακτοπλοϊκού αποκλεισμού της Θεσσαλονίκης.
Από τη δική τους πλευρά, τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσίασαν στον Υπουργό το πρόγραμμα δράσης τους και τον ευχαρίστησαν για το έμπρακτο, όπως είπαν, ενδιαφέρον που έχει δείξει για την τουριστική προβολή της πόλης.
Όπως δήλωσε σχετικά ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ο.Τ.Θ. και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος: «Η παρέμβαση του ΥΜΑΘ ήταν καταλυτική για να γυρίσει σελίδα ο Οργανισμός και εμείς από την πλευρά μας τον ενημερώσαμε για τα πεπραγμένα και τις προθέσεις μας, όσον αφορά στη μελλοντική μας πορεία. Βρήκαμε τεράστια ανταπόκριση από τον Υπουργό και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε την απαραίτητη συμπαράσταση. Έχουμε μια καλή ομάδα, έχουμε θέληση και έχουμε όρεξη για δουλειά. Με καλή συνεργασία και άνοιγμα προς όλους τους φορείς, θα τα καταφέρουμε να βάλουμε τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε νέα βάση» κατέληξε ο κ. Θωμόπουλος.


«Με τη θετική συμβολή του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης ενεργοποιείται ξανά ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης» τόνισε από την πλευρά του και ο Αντιπρόεδρος του Ο.Τ.Θ. και εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Σπύρος Πέγκας, ο οποίος εκτίμησε ότι τον Ιούλιο αναμένονται στη Θεσσαλονίκη περίπου 4.000 τουρίστες, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι η χρονιά θα κλείσει με θετικό πρόσημο. «Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι κάνουμε καλή δουλειά» τόνισε  χαρακτηριστικά ο κ. Πέγκας

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΗΜΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Επόμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΜΑΘ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ «Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ»