ΔΗΛΩΣΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ypes press002
ypes press002
Μετά τη σημερινή ομόφωνη εκλογή νέου προεδρείου στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου δήλωσε τα εξής:
«Χαιρετίζω τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, η οποία αποτελεί προϊόν της σύσκεψης που συγκάλεσα στο Διοικητήριο στις 6 Ιουνίου 2013.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι το νέο προεδρείο του Οργανισμού προέκυψε ύστερα από ομόφωνη απόφαση, η οποία αποδεικνύει ότι αμβλύνονται οι αντιδράσεις και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ξεκινά να λειτουργεί σε νέα βάση και υπό καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις.
Εύχομαι αυτή η ομόφωνη απόφαση να αποτελέσει την απαρχή μιας γόνιμης και εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ όλων των μελών του νέου Δ.Σ., γιατί όπως έχω τονίσει επανειλημμένα όταν οι φορείς της πόλης είναι ενωμένοι και αντιμετωπίζουν από κοινού τα προβλήματα, η Θεσσαλονίκη θα είναι κερδισμένη.
Στο νέο προεδρείο εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει να επαναφέρει τη Θεσσαλονίκη στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.
Από την πλευρά μου θα βρίσκομαι διαρκώς δίπλα τους, όποτε μου ζητηθεί».

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ
Επόμενο άρθροΒίντεο από τη σύσκεψη στο ΥΜΑΘ για την διασφάλιση και προάσπιση της δημόσιας υγείας