ΤΟ ΥΜΑΘ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ypes press002
ypes press002
Υπό την αιγίδα του έθεσε το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης το 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης από τις 16 έως τις 19 Μαΐου 2013, ενισχύοντας και στηρίζοντας έμπρακτα μια πρωτοβουλία που στόχο έχει να βελτιώσει και να αναδείξει το τουριστικό προϊόν της πόλης μας και να προβάλλει και άλλους προορισμούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Για αυτό το λόγο, το ΥΜΑΘ θα έχει δικό του περίπτερο στην προβλήτα Α´ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.
Χαιρετίζοντας τη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης, που ανοίγει σήμερα τις πύλες του, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, δήλωσε τα εξής:
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο τουρισμός αποτελεί μια από τις σημαντικότερες πηγές πλούτου και ένα μεγάλο εφόδιο για τη διαφυγή μας από την κρίση και την επίτευξη της οικονομικής ανάπτυξης. Για εμάς τους Έλληνες ειδικότερα, ο τουρισμός δεν είναι μια ευκαιριακή ενασχόληση αλλά μια σημαντική οικονομική δραστηριότητα η οποία, αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για άφιξη 17εκατομμυρίων τουριστών το φετινό καλοκαίρι, θα αποφέρει στην πατρίδα μας έσοδα περίπου 12 δισεκατομμυρίων ευρώ. Με δεδομένο ότι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των καιρών είναι κοινές για όλους, εύχομαι το φετινό καλοκαίρι να αναγνωριστεί από όλους η Ελλάδα της ποιότητας, της ομορφιάς, του πολιτισμού, της ευγένειας και της φιλοξενίας».

Προηγούμενο άρθροΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Η ΒΙΠΕΘ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
Επόμενο άρθροΟ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ