ΣΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΛΙΤΟΧΩΡΟ Ο ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

ypes press002
ypes press002
Την πόλη της Κατερίνης θα επισκεφθεί αύριο (Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 και ώρα 10.30) ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, για να χαιρετήσει την εκπαιδευτική ημερίδα που διοργανώνει το ΥΜΑΘ με θέμα: «Θερμαϊκός η θάλασσα δίπλα μας». Σκοπός της εν λόγω ημερίδας, η οποία αποτελεί συνέχεια ανάλογης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 20 Μαρτίου 2013, είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του Νομού Πιερίας σε θέματα που αφορούν στην περιβαλλοντική αγωγή και στην προστασία του οικοσυστήματος του Θερμαϊκού Κόλπου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Εκάβη» (1ος όροφος) και συνδιοργανωτές είναι οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πιερίας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου και ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν επίσης ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας κ. Γεώργιος Καρατάσος, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα, καθηγητής Θεμιστοκλής Κουϊμτζής.
Στις 11.30  ο κ. Καράογλου θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Λιτοχώρου, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου κ. Γεώργιο Παπαθανασίου.
Τέλος, στις 12.00, ο ΥΜΑΘ θα επισκεφθεί το Διεθνές Ίδρυμα «Μέγας Αλέξανδρος». Εκεί θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Γεώργιο Παπαστεργίου και με μέλη του Δ.Σ. για να συζητήσουν θέματα σχετικά με τη διοργάνωση του 67ου Συνεδρίου της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ και του 11ου Παγκόσμιου Συνεδρίου των Παμμακεδονικών Ενώσεων, που θα διεξαχθούν στο «Αλεξάνδρειο» κτίριο από τις 8 έως τις 12 Ιουλίου 2013.

Προηγούμενο άρθροΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΜΑΘ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ M. ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013