ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ Ο ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

ypes press002
ypes press002
Συνάντηση εργασίας με τα προεδρεία των επιμελητήριων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα πραγματοποιήσει αύριο (Παρασκευή 05 Απριλίου 2013 και ώρα 19.00) ο ΥΜΑΘ, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή.
Ο Υπουργός θα ενημερωθεί αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές επιχειρήσεις, θα τα καταγράψει προκειμένου να δοθούν λύσεις σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία, ενώ θα ακολουθήσει ενδελεχής συζήτηση για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της ευρύτερης περιοχής.
Η αυριανή παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή αποτελεί συνέχεια της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει ο κ. Καράογλου να συζητήσει με όλα τα επιμελητήρια που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα, στο πλαίσιο του επιχειρηματικού φόρουμ που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο Διοικητήριο.
Στις 26 Φεβρουαρίου 2013, είχε προηγηθεί αντίστοιχη συνάντηση του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης με τα επιμελητήρια της Δυτικής Μακεδονίας.
Το πρόγραμμα της αυριανής παρουσίας του ΥΜΑΘ στην Κομοτηνή, διαμορφώνεται ως εξής:
-Στις 16.30 θα συναντηθεί στο Επισκοπείο με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμονα.
-Στις 17.30 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ροδόπης κ. Κώστα Ναλμπάντη.
-Στις 18.30 θα συναντηθεί στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον Περιφερειάρχη κ. Άρη Γιαννακίδη.
-Στις 19.00 ο κ. Καράογλου θα προεδρεύσει σύσκεψης με τα προεδρεία των επιμελητηρίων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Γιαννακίδη.

 

Προηγούμενο άρθροΤΟ ΥΜΑΘ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ
Επόμενο άρθροΥΜΑΘ ΚΑΙ ΓΕΕΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ