ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

1484396661
1484396661
Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδος Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο Τρύφωνα Κούκιο, είχε σήμερα στο Διοικητήριο ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου.
Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ευχαρίστησε τον ΥΜΑΘ για τη συνεργασία, τον ενημέρωσε για μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με την εκπαίδευση και το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., ενώ όπως τόνισαν στον Υπουργό, χρέος του Έλληνα Αστυνομικού είναι να παρέχει στους πολίτες αποτελεσματική προστασία και ενισχυμένο αίσθημα ασφάλειας.
Από την πλευρά του ο κ. Καράογλου επισήμανε πως ο Έλληνας Αστυνομικός δεν είναι απέναντι στον πολίτη, αλλά στήριγμά του. «Είστε εγγυητές της τήρησης των νόμων και της ασφάλειας μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός, προσθέτοντας πως «βιώνοντας μια περίοδο κατά την οποία παρατηρείται έντονη εγκληματική δράση και αυξανόμενες μεταναστευτικές πιέσεις, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. δηλώνουν παρούσα στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου και ως ακούραστοι λειτουργοί, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια ασφαλέστερη χώρα».

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 07 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
Επόμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KARFITSA “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟ”