Ο ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

ypes press002
ypes press002
Έχοντας ως μια από τις βασικές προτεραιότητες του την αύξηση της τουριστικής κίνησης στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βουκουρεστίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Μαρτίου 2013.
Με αυτόν τον τρόπο δίνει την ευκαιρία σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης που δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν παρόν σε άλλη μια τουριστική έκθεση, προβάλλοντας τις φυσικές τους ομορφιές.
Εισπράττοντας άκρως θετικά μηνύματα από τις αντίστοιχες εκθέσεις της Σόφιας και του Βελιγραδίου όπου συμμετείχε,  το ΥΜΑΘ σχεδιάζει και δρομολογεί την εφαρμογή 12μηνης τουριστικής πολιτικής, αποσκοπώντας στην ανάδειξη του τουριστικού πλούτου της Μακεδονίας και της Θράκης, καθώς και των τεράστιων προοπτικών ανάπτυξης ειδικών μορφών τουρισμού όπως η κρουαζιέρα, ο θρησκευτικός, ο ιστορικός και ο ιαματικός τουρισμός.
Ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα εγκαινιάσει το περίπτερο του ΥΜΑΘ την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013, ενώ το πρωί της ίδιας ημέρας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ρουμανίας.

Προηγούμενο άρθροΣΤΟΝ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ 150 ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΟ GREECE KAI ENO CYPRUS
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Σ.Α.Ε. ΑΝΤΡΙΟΥ ΑΘΕΝΣ