ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

1484396730
1484396730

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Ευχές για τη νέα χρονιά με τους επικεφαλής των εκκλησιαστικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της Θεσσαλονίκης, συλλόγους, φορείς αλλά και πλήθος πολιτών, αντάλλαξε σήμερα στο Διοικητήριο, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου υποδέχτηκε τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο, τον Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, τον Αμερικανό Πρόξενο των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη κ. Ρόμπερτ Σάντερς, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΑΘ κ. Νίκο Παπαδάκη, τον Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού Στρατηγό κ. Γεώργιο Μπασιακούλη, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Τρύφων Κούκιο, τον Γενικό Επιθεωρητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Β. Ελλάδος, Στρατηγό κ. Δημήτριο Ζάχο, τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιο Παπαθεμελή, τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης κ. Κωνσταντίνο Παρθενόπουλο, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Θεσσαλονίκης «οι Άγιοι Πάντες» κ. Ερωτόκριτο Θεοτοκάτο, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Β´ Θεσσαλονίκης κ. Κυριάκο Λαζό.

Ο Υπουργός ευχήθηκε το 2013 να είναι μια χρονιά δημιουργική για όλους, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα ο νέος χρόνος να σημάνει την ανάκαμψη και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

«Ξημέρωσε μια νέα ημέρα, πιο ελπιδοφόρα. Αγωνιζόμαστε, ελπίζουμε, προσευχόμαστε ότι από σήμερα κάνουμε μια καινούργια αρχή, βαδίζοντας στο δρόμο της αλήθειας, της σύνεσης και της ομόνοιας» επισήμανε στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καράογλου, κάνοντας ειδική αναφορά στον αναπτυξιακό ρόλο που καλείται να διαδραματίσουν η Μακεδονία και η Θράκη στην προσπάθεια αναγέννησης της πατρίδας μας.

«Το νέο ΥΜΑΘ», είπε, «έχει ξεκάθαρο ρόλο και στρατηγική, να ξεκλειδώσει την καινοτομία και την ανάπτυξη στη Βόρεια Ελλάδα. Για αυτό επανασυστάθηκε, για αυτό ενισχύεται, για αυτό υπάρχει. Για να αποκαταστήσει την ανισόρροπη ανάπτυξη» κατέληξε ο κ. Καράογλου. Κατά την κοπή της βασιλόπιτας που ευλόγησε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Άνθιμος, το φλουρί «έπεσε» στον Πρόεδρο της Παγκοσμίου Αδελφότης για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία κ. Θεόφιλο (Λάκη) Ιωαννίδη.

Προηγούμενο άρθροΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
Επόμενο άρθροΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 15.000 ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ “ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ 1912-1913” ΣΤΟ ΥΜΑΘ