ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΤΙΣ 8-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ypes press002
ypes press002
Επίσκεψη στην Ξάνθη και την Κομοτηνή θα πραγματοποιήσει το Σάββατο και την Κυριακή, 8-9 Δεκεμβρίου 2012, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου.
Το Σάββατο ο Υπουργός θα επισκεφθεί την Ξάνθη, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Φώτη Καραλίδη στο Διοικητήριο, τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Στυλιανίδη στο Δημαρχείο, τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα, τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο κ. Αθανάσιο Τσέλιο, καθώς και άλλους φορείς.
Την Κυριακή ο κ. Καράογλου θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα παραβρεθεί στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κυρού Δαμασκηνού. Ακολούθως θα συναντηθεί στο Διοικητήριο με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Παύλο Δαμιανίδη, στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη, καθώς και με άλλους φορείς της περιοχής.
Λόγω απουσίας του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Αριστείδη Γιαννακίδη στο εξωτερικό,  ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα τον συναντήσει την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 11.30, στο ΥΜΑΘ.

Προηγούμενο άρθροΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΧΟΡΗΓΩΝ & ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Επόμενο άρθροΘ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΔΥΝΑΤΗ