ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, δήλωσε τα εξής:

“Οι συμπατριώτες μας, έκαναν την επιλογή τους. Οφείλουμε να τη σεβαστούμε, αλλά και να τιμήσουμε τον ρόλο που μας αναθέτουν. Καλούμαστε να αξιοποιήσουμε εποικοδομητικά για τον τόπο, αλλά και για την παράταξη, τα μηνύματά τους. Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μου για τη θετική αξιολόγηση της προσωπικής μου συνεισφοράς. Αντλώ δύναμη από την δική τους ενισχυμένη εντολή στο πρόσωπό μου. Είμαι αποφασισμένος να ανταποκριθώ, πάντα πιστός στη Θεσσαλονίκη και στους Θεσσαλονικείς.”
 
Κληθείς δε να σχολιάσει, τη δήλωση του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, για την κίνηση διαδικασιών εκλογής νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο Υπουργός κ. Σταύρος Καλαφάτης, τόνισε:

“Ο Κώστας Καραμανλής, ακόμα κι αν δεν μείνει Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα πάψει ποτέ να είναι ηγέτης. Η παρουσία του, αποτελεί εγγύηση της συνοχής και της ταχείας ανασύνταξης της παράταξης.”

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ 10¨30πμ ΣΤΟ 274ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΜΑΘ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ