ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΤΟ ΥΜΑΘ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, εκφράζοντας τη θλίψη του για τις πυρκαγιές που μαίνονται στην Αττική και τη συμπαράστασή του σε όλους όσους συμμετέχουν με αυταπάρνηση στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης, βρίσκεται από χθες σε τακτική επικοινωνία με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιο για τη Βόρεια Ελλάδα, κ. Νίκο Κορτσάρη και με το Γενικό Επιθεωρητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο Δημήτρη Φαφούτη.

Ο κ. Υπουργός ενημερώνεται για την ανταπόκριση των υπηρεσιών της Βόρειας Ελλάδας στις ανάγκες συνδρομής στο έργο της κατάσβεσης στην Αττική, αλλά και για τα μέτρα που παράλληλα λαμβάνονται, ώστε να εξασφαλιστεί η ικανότητα άμεσης ανταπόκρισης σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη παραστεί στη Μακεδονία και στη Θράκη.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗΤΟΥ 6ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Επόμενο άρθροΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ 74ΗΣ ΔΕΘ.