ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ypes press002
ypes press002
Συνάντηση εργασίας με τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, είχε σήμερα ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Καλαφάτης ενημέρωσε αναλυτικά τον Πρωθυπουργό για το παραγόμενο έργο σε όλους τους τομείς δράσεις του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης.

         Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη συνεργασία του με τον Πρωθυπουργό, ο κ. Καλαφάτης δήλωσε τα εξής:
 

«Η Κυβέρνηση επιταχύνει τον βηματισμό της, ασκεί σύγχρονες και ρηξικέλευθες πολιτικές, δίνει σήμερα απαντήσεις στις προκλήσεις του αύριο. Αυτοί ήταν οι άξονες, πάνω στους οποίους μου δόθηκαν οι απαραίτητες κατευθύνσεις και οδηγίες από τον Πρωθυπουργό. Και βεβαίως έγινε και αντίστοιχη ενημέρωση, για τα ζητήματα που αφορούν τη Βόρειο Ελλάδα, τη Μακεδονία και τη Θράκη, όπου επιτελούνται μεγάλα έργα, είτε αυτά βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως συμβαίνει στο χώρο της ενέργειας, είτε έργα τα οποία ολοκληρώθηκαν, όπως η Εγνατία Οδός.

Παράλληλα, τρέχουμε την ατζέντα της καθημερινότητας, που έχουμε εκπονήσει στο  Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, πάνω σε τρεις άξονες: στα ζητήματα ποιότητας ζωής, στα ζητήματα της κοινωνικής αρωγής, (με το πρόγραμμα ‘’Άνθρωποι μαζί’’) και στον αναπτυξιακό τομέα, με πρωτοβουλίες, όπως είναι το FORUM επιχειρηματικότητας της Βόρειας Ελλάδας, όπως βεβαίως και η Επιτροπή Τουριστικής Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Είναι πολιτικές οι οποίες ενδυναμώνουν την αναπτυξιακή προοπτική της Βόρειας Ελλάδας, συσπειρώνουν τις υγιείς επιχειρηματικές δυνάμεις και αποτελούν ένα μέτωπο αντιμετώπισης της πιο δύσκολης συγκυρίας που γνώρισε ο τόπος, τις τελευταίες δεκαετίες. Η Μακεδονία και η Θράκη βρίσκονται σε τροχιά ανάπτυξης, συσπειρώνοντας όλους εκείνους, οι οποίοι επιθυμούν την πρόοδο και την ευημερία».

 

Προηγούμενο άρθροΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ – ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
Επόμενο άρθροME ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠΕΡ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ