ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 9-10 ΙΟΥΛΙΟΥ Ο YΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ

ypes press002
ypes press002
Ο  Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα πραγματοποιήσει διήμερη Επίσημη Επίσκεψη στην Κύπρο την Πέμπτη 9 Ιουλίου και την Παρασκευή 10 Ιουλίου μετά από πρόσκληση του Υπουργού Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Μάρκου Κυπριανού σε ανανέωση της πρόσκλησης που είχε απευθύνει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, τον περασμένο Απρίλιο.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Την Πέμπτη  9 Ιουλίου και ώρα 9.45π.μ στη Λευκωσία στο Υπουργείο Εξωτερικών, ο Υπουργός κ. Σταύρος Καλαφάτης θα έχει  συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Κύπρου κ. Μάρκο Κυπριανού.

Στις 10.30π.μ στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού  θα έχει συνάντηση  με τον  Πρόεδρο του  Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Στις 12:00μ.μ στη Βουλή  των Αντιπροσώπων θα πραγματοποιηθεί  συνάντηση   με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής κ. Μάριο Κάρογιαν.

Στις 13.00μ.μ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ο Υπουργός κ. Σταύρος Καλαφάτης θα  έχει συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β´.

Στις 13.30μ.μ. o Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα παρακαθίσει σε   γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου.

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου και ώρα 11.00π.μ.ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα επισκεφτεί το Προεδρικό Μέγαρο οπού θα  έχει συνάντηση με τον  Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΚΔΕΜΤ “NOESIS” ΟΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΥ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ“ΘΕΡΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ”
Επόμενο άρθροΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΥΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ.ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑZEI ΤΟ ΑΤΥΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ