ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 26-28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, θα συμμετάσχει αύριο Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 18¨00μμ στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» (Αριστοτέλους 7) στην παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου drugs του Harry Shapiro, το οποίο αποτελεί προϊόν της κοινής εκδοτικής προσπάθειας του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και των εκδόσεων «Ερευνητές».

Επίσης αύριο Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 21¨00μμ, ο Υπουργός Μακεδονίας –Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της 1ης Γενικής Έκθεσης με την επωνυμία «Χαλκιδική 2009» στα Νέα Μουδανιά.

Το Σάββατο 27 Ιουνίου και ώρα 10¨30πμ, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, θα μεταβεί στα γραφεία του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (Μ.Κάλλας 23), προκειμένου να συμμετάσχει στην κοινή συνεδρίαση με το Προεδρείο της Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής των Ελλήνων στο πλαίσιο της 5ης Τακτικής Συνεδρίασης ΣΑΕ.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου και ώρα 10¨00πμ ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα βρίσκεται στο Περτούλι Τρικάλων ως Εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή στο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσάνων.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 96η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
Επόμενο άρθροO ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ EΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ 1Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ “ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2009”