Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1484397454
1484397454

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. του ΥΜΑΘ κ. Λουκά Ανανίκα, το Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Ιωακείμ Σιγάλα και κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο «Παναγία», το Πολυιατρείο του ΙΚΑ στην Καλαμαριά και το Νοσοκομείο «Aγιος Παύλος»  στο Φοίνικα, όπου ενημερώθηκε από τις διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας τα τελευταία χρόνια, ενώ περιηγήθηκε και αντάλλαξε απόψεις με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας, στο νοσοκομείο «Aγιος Παύλος» που απέκτησε πρόσφατα και Αξονικό Τομογράφο, γεγονός το οποίο αποτελούσε αίτημα δεκαετιών, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Το νοσοκομείο “Aγιος Παύλος”, με το νέο αξονικό τομογράφο που απέκτησε μετά δεκαετίες άκαρπων υποσχέσεων του παρελθόντος, αλλά και με το νέο εξοπλισμό που απέκτησε και σε άλλα τμήματά του επιτυγχάνοντας αισθητή βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που παρέχει προς τους πολίτες, έρχεται να προστεθεί στη συνολική εικόνα αναβάθμισης των υποδομών και υπηρεσιών Υγείας της Θεσσαλονίκης, που επισκέφθηκα τις τελευταίες μέρες. Μια αναβάθμιση που επιτυγχάνεται, βέβαια, χάρη και στη σημαντική συμβολή των ιδίων των εργαζομένων, των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού. Είναι όμως σαφές το συμπέρασμα, πως η Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και της Νέας Δημοκρατίας, με διαρκώς αυξανόμενους ρυθμούς, βελτιώνει και τις παρεχόμενες στον τομέα της Υγείας υπηρεσίες προς τους πολίτες, δείχνοντας την ίδια επιμέλεια, τόσο για τα μεγάλα έργα, όσο και για τα μικρά, που όμως είναι για μας εξ` ίσου σημαντικά, γιατί έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών.»

 

Προηγούμενο άρθροΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΕΙΣΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤ.ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ 10¨30πμ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ 17-19 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ