Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ.ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ

ypes press002
ypes press002
Ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα παραστεί την Τέταρτη 6 Μαΐου και ώρα 18.30μμ και σε εκδήλωση που διοργανώνει στο Ξενοδοχείο ΔΑΪΟΣ (Λ. Νίκης 59) το ΥΜΑΘ σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια Νέων παράκτιων περιοχών του νομού Θεσσαλονίκης, με τίτλο «10+ για τον Θερμαϊκό».

Ο κ. Υπουργός θα συζητήσει με νέους που μετέχουν σε Τοπικά Συμβούλια Νέων παράκτιων περιοχών της Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιούνται κοινωνικά, σχετικά με την προστασία του Θερμαϊκού κόλπου.

Στην εκδήλωση θα εξεταστούν τρόποι για την  ανάληψη πρωτοβουλιών από το ΥΜΑΘ σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια Νέων και παράλληλα με τη δράση του Υπουργείου μέσω της Διεύθυνσης Προστασίας Θερμαϊκού Κόλπου, με στόχο  τον καλύτερο συντονισμό δράσεων, την ενημέρωση αλλά και την ευαισθητοποίηση των πολιτών, ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

 

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΘΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
Επόμενο άρθροΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Υ.ΜΑ.-Θ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣEI O ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟ.ΣΥ.Ν. ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ