ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ YΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

ypes press002
ypes press002

To πρόγραμμα του  Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη για αύριο  Πέμπτη 23 Απριλίου διαμορφώνεται ως εξής:  

Στις 9.00 π.μ στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα Παλλάς», αίθουσα Μακεδονία,  θα απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη του ετήσιου συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου για την Μεταφορά Τεχνολογίας και την Καινοτομία με θέμα: «Περιφερειακή Αριστεία στην Καινοτομία: Βέλτιστες πρακτικές και διεθνή παραδείγματα».

Στις 11.00 π.μ. θα επισκεφθεί με τον αρμόδιο Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργο Σουφλιά το έργο κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Στις 12¨30 μμ  θα πραγματοποιηθεί στο ΥΜΑΘ συνάντηση εργασίας του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη και του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργου Σουφλιά.

Στις 17.30μμ. ο κ. Υπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό,  στο  «3ο South Eastern European Venture Capital Event», ως δορυφορική εκδήλωση του ΤΙΙ Συνεδρίου που συνδιοργανώνουν η Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων, ΣΕΠΒΕ, και η Ατλαντίς Συμβουλευτική. Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα Παλλάς».

Στις 19.00μ.μ ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα είναι ομιλητής, στην παρουσίαση του Λευκώματος του Λυκείου Ελληνίδων Θεσσαλονίκης, για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του που γίνεται  στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.