ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ

1484397689
1484397689

Στο νομό Φλώρινας βρίσκεται σήμερα ο  Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης,  συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του ΥΜΑΘ κ. Λουκά Ανανίκα και υπηρεσιακούς παράγοντες.                 

                Ο κ. Υπουργός, επισκέφθηκε πρώτα το Φυλάκιο Νίκης, όπου τον περίμενε ο Νομάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, επιθεώρησε το ´Αγημα και συναντήθηκε με τον Ταξίαρχο Παπακωνσταντίνου Γιώργο και τον Υποδιοικητή της 9ης Μεραρχίας Συνταγματάρχη Παπαχρήστο Στέργιο. Αμέσως μετά μετέβη στο Τελωνείο και το Μεθοριακό Σταθμό.

                Ο κ. Καλαφάτης  αφού επιθεώρησε  το έργο επέκτασης του Μεθοριακού Σταθμού δήλωσε:                                     

«Είναι μία επίσκεψη συμβολική και ουσιαστική. Βρισκόμαστε στην ακριτική Φλώρινα, όπου ολοκληρώνεται η επέκταση του μεθοριακού Σταθμού Νίκης. Μετά από 55 χρόνια και σε σύντομο χρονικό διάστημα από σήμερα, θα έχουμε την αναβάθμιση του Τελωνείου, με διπλό στόχο: Τη λειτουργική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αισθητική αναβάθμιση μιας ιδιαίτερα σημαντικής, πύλης εισόδου για τη χώρα μας.Με τον τρόπο αυτό εξυπηρετούμε καλύτερα τον τομέα των μεταφορών, του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας γενικότερα και ενισχύεται η θετική εικόνα της Ελλάδας  και στον τομέα του τουρισμού.Η παρουσία του Φυλακίου του Ελληνικού Στρατού δείχνει ότι ο εθνικός μας στόχος  επιτελείται στους 2 άξονες της εθνικής ασφάλειας και της ανάπτυξης».

                Στη συνέχεια ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης επισκέφθηκε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο και  το Δήμαρχο Φλώρινας κ. Στέφανο Παπαναστασίου.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
Επόμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ “ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2009”