ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι τον πεζόδρομο της Ικτίνου στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση – δράση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας το περασμένο Σάββατο και την Παγκόσμια Ημέρα Νερού χθες Κυριακή.

 Ο Υπουργός κ. Σταύρος Καλαφάτης, συνεχάρη τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ για την πρωτοβουλία τους και μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

«Το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, λαμβάνει τα μηνύματα των καιρών και των νέων. Με επίκεντρο τις αρμοδιότητες του για το Θερμαϊκό Κόλπο, με τη συμβολή του στην ενίσχυση των μηχανισμών δασοπροστασίας στη Βόρεια Ελλάδα, συμμετέχει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.
Αυτές τις γενιές εκπροσωπούν σήμερα οι ΟΝΝΕΔίτισσες και οι ΟΝΝΕΔίτες της Θεσσαλονίκης, μέλη μιας νεολαίας που προβληματίζεται, παράγει ιδέες, αγωνιά, εκπέμπει μηνύματα κοινωνικής υπευθυνότητας και αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο για το μέλλον»