ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

1484397807
1484397807

 Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στο ΥΜΑΘ το Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, με τον οποίο είχε συνάντηση εργασίας, για θέματα του Νομού.

 Αμέσως μετά τη συνάντηση που διήρκησε περίπου μια ώρα, ο Υπουργός κ. Σταύρος Καλαφάτης, δήλωσε:

«Σήμερα συναντηθήκαμε με το Νομάρχη Θεσσαλονίκης με σκοπό να αξιοποιήσουμε την εμπειρία του και τη γνώση του για πολλά ζητήματα που απασχολούν τη Νομαρχία. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την επίσπευση των ρυθμών για ζητήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν άμεσα, αλλά και για ζητήματα που μπορούν να μπουν σε κάποιες ράγες, ζητήματα που έχουν πιο μακροπρόθεσμο χαρακτήρα. Όπως είπε και ο Νομάρχης, και θεσμικά πλέον εγκαινιάζουμε μια συχνή και πυκνή επικοινωνία, με αποκλειστικό γνώμονα να επιλύσουμε όσο γίνεται πιο ουσιαστικά και αποτελεσματικά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Επικεντρωθήκαμε κυρίως σε ζητήματα περιβάλλοντος, για τα οποία πιστεύουμε και οι δύο ότι η ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων μας».

 Από την πλευρά του ο Νομάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, δήλωσε:

 «Εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα από το ενδιαφέρον του νέου μας Υπουργού. Λογικό είναι να μην γνωρίζει ορισμένα πράγματα. Κι εγώ όταν ήμουν βουλευτής δεν γνώριζα τα πάντα. Συζητήσαμε για θέματα που απασχολούν το νομό Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα το περιβάλλον. Ο Υπουργός δίνει ξεχωριστό βάρος σ’ αυτά τα ζητήματα. Είναι ζητήματα που χρονίζουν και πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν στο νομό μας. Είμαι αισιόδοξος ότι επί των ημερών του Σταύρου Καλαφάτη, κάποια σημαντικά θέματα θα δρομολογηθούν και θα υλοποιηθούν. Στο εξής θα έχουμε μια πιο στενή συνεργασία. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι θα τα πάει πολύ καλά. Σήμερα κατέθεσα στον Υπουργό ορισμένες προτάσεις, ενώ θα του αποστείλω και κάποια άλλα θέματα προκειμένου να μελετήσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του».

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ, ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ, ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ