ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙ ‘ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ’ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ypes press002
ypes press002

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ περί «εκτροφείου παρακράτους» στη Θεσσαλονίκη από την Kυβέρνηση, ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση ταυτίστηκε με νοοτροπίες αποποινικοποίησης και κουκουλώματος της διαφθοράς, μετατρέποντας την Απιστία σε βάρος της Υπηρεσίας από κακούργημα σε πλημμέλημα.
 Αυτό το ΠΑΣΟΚ, δεν δικαιούται να προσβάλει χυδαία, μια ολόκληρη παράταξη και την κυβέρνηση της Ν.Δ. που κάθε καταγγελία την οδηγεί στη Δικαιοσύνη με δικές της πρωτοβουλίες, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης των εμπλεκομένων.
 Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν δικαιούται να προσβάλει συλλήβδην τη Θεσσαλονίκη και τους Θεσσαλονικείς, τους οποίους ενέπαιζε επί 20ετία με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Δεν δικαιούται να αναζητά «εκτροφεία παρακράτους», στην πόλη και τους φορείς της, που επί 20 χρόνια αντιμετώπιζε ως «άλλο κράτος»!
 Οι φορείς και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, εργάζονται άοκνα για να αντιμετωπίσουν τα διαχρονικά προβλήματα που κληροδότησε το ΠΑΣΟΚ στην πόλη. Και το πράττουν αποτελεσματικά, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων με τις παρεμβάσεις τους. Τα τελευταία χρόνια βλέπουν τους κόπους τους, για μια πραγματική και αποτελεσματική αναπτυξιακή πορεία, να πιάνουν τόπο, με «σύμμαχο» στο πλευρό τους την Κυβέρνηση της Ν.Δ. που δρομολόγησε και υλοποιεί τις υποδομές και τις παρεμβάσεις που έχει ανάγκη η πόλη.
 Είναι δικαίωμα του ΠΑΣΟΚ να επιλέγει την πολιτική μικρότητα και τη διαστρέβλωση των πάντων, ως αντιπολιτευτική τακτική. Είναι δικαίωμα κάθε αξιοπρεπούς ανθρώπου και πολιτικού να εξοργίζεται, όταν γίνονται πολιτικά εργαλεία η λάσπη και ο ανεμιστήρας!

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ κ. ΙΒΑΝ ΓΚΑΣΠΑΡΟΒΙΤΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ