ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα ακολουθήσει αύριο Σάββατο 25 Οκτωβρίου στις 11.00 π.μ. τηνΙερά Λιτάνευση της εικόνας του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και στις  19¨00 το απόγευμα θα παραστεί , στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ όπου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, θα παρουσιαστεί το Μουσικό Αφιέρωμα που οργανώνει το ΥΜΑΘ στη Σοφία Βέμπο και στην Εθνική Αντίσταση, με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου κ. ´Αλκη Μπαλτά, της ηθοποιού κ. Μελίνας Μποτέλλη, του βαρύτονου κ. Τάση Χριστογιαννόπουλου και της Χορωδίας Θεσσαλονίκης σε Διεύθυνση και Διδασκαλία κ. Μαίρης Κωνσταντινίδου.

          Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας για την προσφορά του στους αγώνες του έθνους.

          Στο πλαίσιο του Εορτασμού του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση στη Δοξολογία που θα τελεστεί στις 10¨45 το πρωί στον Ι.Ναό Αγίου Δημητρίου και στο σύνολο των εκδηλώσεων, καθώς και στον επίσημο εορτασμό που θα λάβει χώρα στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ στις 18¨30 το απόγευμα.

          Νωρίτερα στις 14¨00 το μεσημέρι της 26ης Οκτωβρίου, ο Υπουργός Μακεδονίας –Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας,  θα παραστεί στο επίσημο γεύμα που παραθέτει το ΥΜΑΘ προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια στο Ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

          Τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου και ώρα 12.30 ο κ. Τζίμας θα παραστεί στην εορτή του ΥΜΑΘ για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

          Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση στην Μαθητική Παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 11¨00 το πρωί της Δευτέρας 27 Οκτωβρίου για τον Εορτασμό του Έπους του 40, ενώ την Τρίτη 28 Οκτωβρίου, θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις του Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στη Δράμα.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ