ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΑΠΟ 26-8-2008 ΕΩΣ 5-9-2008

ypes press002
ypes press002

          Αύριο, Τρίτη 26 Αυγούστου 2008, στις 12:00 το μεσημέρι, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, μαζί με το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), θα  έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, στο Μέγαρο Μαξίμου για ζητήματα της Βόρειας Ελλάδας.         

            Την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008, ο Υπουργός θα επισκεφθεί, στις 10.30 π.μ. το χωριό ´Αγιος Ηλίας, που είναι το μικρότερο χωριό του Νομού Καστοριάς, όπου θα έχει διάλογο με τους κατοίκους του για ζητήματα που τους απασχολούν. Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στη νέα πρωτοβουλία του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης να επισκέπτεται ακριτικά μέρη της Βόρειας Ελλάδας και να αντιμετωπίζει άμεσα προβλήματα που τους απασχολούν.          

            Το βράδυ της ίδιας μέρας ο Υπουργός θα παραστεί στη μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνει το ΥΜΑΘ, ο Δήμος και η Νομαρχία Καστοριάς στην πόλη της Καστοριάς. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκι, στο οποίο συμμετέχουν η Μελίνα Μποτέλλη και ο Γιάννης Φίνας και  θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 στο Θέατρο του Βουνού.            

            Την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008 στις 20:00 το βράδυ, ο ΥΜΑΘ θα παραστεί στην εκδήλωση των Πρεσπείων, στον ´Αγιο Αχίλλειο, στο Νομό Φλώρινας όπου μαζί με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλο, την Υπουργό Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη και τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Μιχάλη Λιάπη, θα εκπροσωπήσουν τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση. Τις εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στη Μαρία Κάλλας θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.            

            Το Σάββατο 30 Αυγούστου 2008, στις 9:30 το πρωί, ο κ. Υπουργός θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό στο 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Απανταχού Φλωρινιωτών που θα γίνει στη Φλώρινα.         

            Τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008, στις 11:00 το μεσημέρι, στο ΥΜΑΘ, ο Υπουργός κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα παραστεί σε ειδική σύσκεψη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη και Φορείς της Θεσσαλονίκης, με θέμα την ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου. Ενώ στις 12:30 το μεσημέρι, ο Υπουργός θα παραστεί στην παρουσίαση των τραγουδιών του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης 2008, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».           

            Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 10:30, ο ΥΜΑΘ θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή και την Κυβέρνηση, στις εκδηλώσεις Μνήμης προς τιμήν των 149 τραγικών θυμάτων του Ολοκαυτώματος του Χορτιάτη.

            Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008  και ώρα 13:30, το μεσημέρι, ο Υπουργός θα εγκαινιάσει στην πόλη του Κιλκίς, τη λειτουργία του Κέντρου Συνεδρίων «Βασίλη Σεργιαννίδη».

 

 

Προηγούμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ’ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘ΤΙ ΔΕΘ ΘΕΛΟΥΜΕ’.
Επόμενο άρθροΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ