ΣΥΝΑΝΤΗΣH ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

1484398117
1484398117

         Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του στο ΥΜΑΘ τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Τριαντάφυλλο Κουκούδη, από τον οποίο παρέλαβε ολοκληρωμένη μελέτη που καταρτίστηκε από τον Δήμο Παγγαίου, για την κατασκευή Πνευματικού Κέντρου, προϋπολογισμού 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.

         Ο Υπουργός κ. Μαργαρίτης Τζίμας, δεσμευόμενος στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων του ΥΜΑΘ στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013 να προωθηθεί η ένταξη του έργου προς χρηματοδότηση, δήλωσε:

         «Ο Δήμος Παγγαίου είναι ένας από τους ελάχιστους δήμους που έχει πλέον υποβάλει στο ΥΜΑΘ ολοκληρωμένη μελέτη για τη δημιουργία πνευματικού κέντρου και έτσι, με την προκήρυξη του Μέτρου για τον Πολιτισμό στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, το έργο θα ενταχθεί προς χρηματοδότηση. Είμαι αισιόδοξος, πως το παράδειγμα του Δήμου Παγγαίου θα ακολουθήσουν κι άλλοι δήμοι της Μακεδονίας και της Θράκης.»

         Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Τριαντάφυλλος Κουκούδης, υπογράμμισε:

         «Δεν μπορώ παρά να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις δεσμεύσεις του κ. Υπουργού, που με την ένταξη του έργου αυτού, αποδεικνύει περίτρανα και με τον καλύτερο τρόπο, ότι η συνέπεια επιβραβεύεται. Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες, εκ μέρους ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας και του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου.»

 

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣKΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ