ΕΠΙΣKΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ypes press002
ypes press002

 Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο Αμπελοκήπων, όπου είχε συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, επί σειράς θεμάτων που απασχολούν τη δημοτική αρχή και τους πολίτες των Αμπελοκήπων.
 Αμέσως μετά την συνάντηση, ο κ. Υπουργός, ανακοίνωσε ότι το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης θα ενισχύσει τον Δήμο Αμπελοκήπων για την υλοποίηση του έργου ανάπλασης της πλατείας Οδυσσέα Ελύτη, καθώς και για την κατασκευή ενός κολυμβητηρίου, ενώ το ΥΜΑΘ θα χρηματοδοτήσει και την κατασκευή δύο γηπέδων μίνι ποδοσφαίρου 5Χ5.

 Αύριο Τρίτη 8 Ιουλίου 2008 στις 12¨00 το μεσημέρι, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Μίκρας, όπου θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Γκουστίλη.

 Την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008, στις 11¨30 το πρωί, ο κ. Υπουργός θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Πανοράματος, όπου θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.

 Την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008, στις 11¨30 το πρωί, ο κ. Τζίμας, θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Σταυρούπολης, όπου θα έχει συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο κ. Σάββα Σερασίδη.

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ
Επόμενο άρθροΗ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ