Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

ypes press002
ypes press002
         O Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε δήμους του ν. Θεσσαλονίκης, σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το Δημαρχείο Πανοράματος, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, τους Αντιδημάρχους και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με τους οποίους συζήτησε για θέματα που απασχολούν τη δημοτική αρχή και τους πολίτες.   

         Ο κ. Υπουργός  ενημερώθηκε επίσης, για την πορεία των εργασιών ανέγερσης του νέου Δημοτικού Μεγάρου και του Πολιτιστικού – Συνεδριακού Κέντρου, τα οποία και επισκέφθηκε.

         Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, δήλωσε:

«Θέλω να συγχαρώ το Δήμαρχο Πανοράματος και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη δημιουργία του νέου Δημαρχείου και του Πολιτιστικού – Συνεδριακού Κέντρου. Είναι έργα μεγάλης σημασίας που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών του Πανοράματος.Το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Δήμου Πανοράματος για την αποπεράτωση του Πολιτιστικού – Συνεδριακού Κέντρου, με το ποσό των 70.000€ για το 2008 και το 2009 αντίστοιχα.»

            Αύριο Πέμπτη 10 Ιουλίου ο κ. Υπουργός θα επισκεφθεί στις 11¨30 το πρωί, το Δημαρχείο Σταυρούπολης όπου, θα έχει συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο κ. Σάββα Σερασίδη.

 

Προηγούμενο άρθροΤΟ ΔΗΜΟ ΜΙΚΡΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ. ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ