ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ι.Μ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ypes press002
ypes press002

O Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως  και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, με τον οποίο συζήτησαν, σε εγκάρδιο κλίμα, για το ποιμαντικό, το φιλανθρωπικό και το κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως .

Ο κ. Τζίμας αμέσως μετά την συνάντηση με τον κ.κ. Βαρνάβα δήλωσε:

 «Με εντυπωσίασε το μεγάλο συστηματικό κοινωνικό έργο που επιτελείται από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη και τους συνεργάτες τους. Εύχομαι να συνεχίσουν απρόσκοπτα και ακάματα να προσφέρουν Αγάπη και φροντίδα στους συνανθρώπους μας».

Στη συνέχεια ο κ. Υπουργός επισκέφθηκε το  Δημαρχείο Νεαπόλεως, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Ναθαναήλ Λαδόπουλο και παράγοντες του Δήμου. Ο  Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Τζίμας ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Νεάπολης για την πολιτιστική  δράση του Δήμου, την επιτυχημένη λειτουργία των Δημοτικών Επιχειρήσεων καθώς επίσης και για θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

Τελειώνοντας την επίσκεψή του στο Δήμο Νεάπολης ο κ. Μαργαρίτης Τζίμας, δήλωσε:

«Ο Δήμαρχος Νεάπολης με ενημέρωσε για την πορεία του Δήμου και ιδιαίτερα για το πλούσιο πολιτιστικό έργο που επιτελείται. Βρισκόμαστε στο Δήμο του Πολιτισμού και της Καθαριότητας και το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης  τον ενισχύει άμεσα  με το ποσό των 20.000 , για την διαμόρφωση παιδικής χαράς και του περιβάλλοντος χώρου στην Πλατεία Γάτσου. Για μία ακόμη φορά τονίζω την αναγκαιότητα της ολοκλήρωσης των έργων και των διαβάσεων της οδού Λαγκαδά καθώς επίσης και της αξιοποίησης των στρατοπέδων της περιοχής». 

            Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, συνεχίζοντας την περιοδεία του στους Δήμους του ν. Θεσσαλονίκης, αύριο, Τρίτη 15 Ιουλίου  στις 10.30 π.μ.,  θα επισκεφθεί το  Δήμο Χορτιάτη, όπου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο κ. Μιχάλη Γεράνη.

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΒΟΥΡΟΤΡΥΠΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ