ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ‘ΕΙΔΩΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ’, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΤΑΡΑ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

1484398339
1484398339

Το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δράσεων διοργανώνει προβολή του ντοκιμαντέρ «Είδωλα στον Καθρέφτη», του σκηνοθέτη Γιάννη Βαμβακά, που αφορά στη ζωή και το έργο του ζωγράφου Δημήτρη Μυταρά.

Η κινηματογραφική προσέγγιση, με αναφορά σε ιστορικές διαδρομές από τη γενέτειρά του Χαλκίδα, στην Αθήνα και το Παρίσι, προσωπικές συνεντεύξεις και μαρτυρίες για τον μεγάλο Έλληνα ζωγράφο, αναπλάθει τη ζωή και το έργο του Δημήτρη Μυταρά παρουσιάζοντας εκατό περίπου έργα, στο χώρο έμπνευσης και δημιουργίας του ζωγράφου.

Το ντοκιμαντέρ, που φέρει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας για τους μαθητές της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα προβληθεί, με δωρεάν είσοδο, τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στον κινηματογράφο «Αριστοτέλειο». Για πληροφορίες και ομαδικές κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 2310 – 379 196.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, και θα παραστούν  ο σκηνοθέτης κ. Γιάννης Βαμβακάς  και ο  κ. Δημήτρης Μυταράς.

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ISO 9001:2000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΣΠΑ 2007- 20013