ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΣΤΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ

ypes press002
ypes press002
Στην κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας της ΔΑΚΕ Δημόσιου Τομέα Θεσσαλονίκης  παραβρέθηκε, χθες Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική χρονιά στους συνδικαλιστές, έκανε μια συνοπτική παρουσίαση του Κυβερνητικού έργου, τονίζοντας ότι:
 
           «Είναι ιερή υποχρέωση των εργαζομένων να διεκδικούν, με ειλικρινή  τρόπο, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της κοινωνίας. Η σημερινή εικόνα αδικεί το έργο του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή και της Κυβέρνησης, η οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει τα  δυσκολότερα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν  στη μεταπολιτευτική Ελλάδα. Οφείλουμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί, παραμερίζοντας τις όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις, βασιζόμενοι στην αξιοκρατία».
 
           Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα παραστεί αύριο στη 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013, που θα πραγματοποιηθεί  στην Καστοριά.

Προηγούμενο άρθροΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ISO 9001:2000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΣΠΑ 2007- 20013
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ 20-21 ΚΑΙ 22/2/2008