Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2008

ypes press002
ypes press002

«Εκείνος που επικοινωνεί, είναι ενεργός και βρίσκεται μέσα στον πυρήνα της ζωής.»     

           Αυτό τόνισε ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, μιλώντας χθες το βράδυ, στη διάρκεια της «Βραδιάς Επικοινωνίας 2008» που οργάνωσε η Ένωση Διαφημιστικών Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος προκειμένου να τιμήσει προσωπικότητες του χώρου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της Διαφήμισης.

            Στη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο κ. Τζίμας συνεχάρη τον πρόεδρο κ. Ντίνο Κωστόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Διαφημιστικών Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος, για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της εκδήλωσης υπογραμμίζοντας πως «η επικοινωνία είναι το ζητούμενο σήμερα, τόσο στην ελληνική κοινωνία όσο και στην παγκόσμια κοινότητα».

           Αναφερόμενος ιδιαίτερα στον πρόεδρο της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος κ. Αλέξανδρο Μπακατσέλο, στον οποίο επέδωσε την τιμητική διάκριση ο κ. Υπουργός, μεταξύ άλλων υπογράμμισε, ότι πρόκειται για μια σημαντική προσωπικότητα που επικοινωνεί, όχι μόνο μέσω των εντύπων που εκδίδει, αλλά και δια του πολιτισμού, μέσα από Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, που έδωσε ένα νέο στίγμα στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας και της Θράκης.

 

Προηγούμενο άρθροΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ISO 9001:2000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΣΠΑ 2007- 20013
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ 20-21 ΚΑΙ 22/2/2008