ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ 14 KAI 15-1-2008

1484398409
1484398409

     Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με το Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη και τη Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης με τους οποίους συζήτησε προβλήματα  που αφορούν τα τοπικά σωματεία και τις δυνατότητες συμβολής του ΥΜΑΘ στην αντιμετώπισή τους.

 Στη συνέχεια ο κ. Τζίμας συναντήθηκε, παρουσία του κ. Ψωμιάδη με το Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Καραγιάννη με το οποίο συζήτησαν  για τα Λουτρά Λαγκαδά και τις προοπτικές ανάπτυξής τους.

 Αύριο, Τρίτη 15 Ιανουαρίου ο Υπουργός Μακεδονίας –  Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα παραστεί στη Συνεδρίαση Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών, με θέμα την Αναπτυξιακή Πορεία και Προοπτικές Μακεδονίας και Θράκης-  και θα ενημερώσει τα μέλη για τις σχετικές πρωτοβουλίες και πολιτικές που εφαρμόζει το ΥΜΑΘ.

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
Επόμενο άρθροΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ