ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧ-ΙΝΤ ME TH ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ

ypes press002
ypes press002

Το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης,  αύριο Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, διοργανώνει το τελικό συνέδριο δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων του έργου ΕΧ-ΙΝΤ, στην αίθουσα διαλέξεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.  Στο συνέδριο θα  συμμετάσχουν  εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Επενδύσεων και Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, για θέματα εδαφικής συνεργασίας και του Υπουργείου Εσωτερικών για το θεσμικό πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Ομίλων Εδαφικής Συνεργασίας.

Στο πλαίσιο του έργου, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης καθηγητής Λουκάς Ανανίκας εκπροσωπώντας τον Υπουργό, κ. Μαργαρίτη Τζίμα, θα μεταβεί στο Βερολίνο ως προσκεκλημένος της Διοίκησης του εκεί Τεχνολογικού Πάρκου, με σκοπό μία προπαρασκευαστική συνάντηση με κυρίαρχο θέμα την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα καινοτομίας και διασυνοριακής συνεργασίας. Η επίσκεψη αυτή είναι προπομπός για την προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης στο Τεχνολογικό Πάρκο του Βερολίνου στις αρχές του νέου έτους.

Το έργο ΕΧ-ΙΝΤ υλοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος INTERACT της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG III και συμμετέχουν, εκτός του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης ως επικεφαλής εταίρου, οι περιφέρειες της Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Βορείου Αιγαίου, το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Δημοσίων Έργων της Βουλγαρίας, το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Δημοκρατίας της Τσεχίας, και το Γραφείο Προγραμματισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ‘ΚΟΥΣΤΟΥΜΙA ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ’