Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, όπου συμμετείχε στις εκδηλώσεις της Ομογένειας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με σκοπό να πλαισιώσουν την μεγάλη ετήσια παρέλαση της ελληνικής ομογένειας στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν η οποία αναβλήθηκε τελικώς, λόγω κακοκαιρίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ν.Υόρκη, ο κ. Καλαντζής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει απόψεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον απανταχού Ελληνισμό, με αξιωματούχους των δημοτικών και πολιτειακών αρχών, με αρκετούς εκπροσώπους ΜΜΕ και με παράγοντες της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας και μέλη του Κογκρέσου, καθώς και με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, τον οποίο συνάντησε η αντιπροσωπεία της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Βουλής.

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής επισκέφθηκε και τα γραφεία του Εθνικού Κήρυκα Ν.Υόρκη εκφράζοντας έτσι συμβολικά στον εκδότη του Εθνικού Κήρυκα κ. Αντώνη Διαματάρη, το σεβασμό και την αξία που ο ίδιος δίνει στο έργο που επιτελεί ο ομογενειακός τύπος, τόσο για την προβολή των εθνικών θέσεων στο εξωτερικό, όσο και για τη διατήρηση και ενίσχυση των δεσμών της ελληνικής ομογένειας με την μητέρα πατρίδα._

Προηγούμενο άρθροΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ