ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΟ ΥΜΑ-Θ

1484398635
1484398635

Τα συγκοινωνιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Δήμων του Επαρχείου Λαγκαδά, ήταν το θέμα ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΥΜΑΘ υπό τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργο Καλαντζή, παρουσία Βουλευτών του νομού, του Νομάρχη Θεσσαλονίκης, καθώς και Δημάρχων της επαρχίας Λαγκαδά, προκειμένου να υπάρξει ένας συντονισμός των πρωτοβουλιών και προτάσεων αντιμετώπισης της υφιστάμενης  κατάστασης.

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης και οι Δήμαρχοι της περιοχής, τόνισαν την ανάγκη οι έδρες των Δήμων να συνδεθούν μεταξύ τους με μέσα μαζικής μεταφοράς, για την καλύτερη διευκόλυνση των δημοτών, είτε με την επέκταση των δρομολογίων του ΟΑΣΘ, είτε με την δρομολόγηση λεωφορείων του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Τόσο ο Νομάρχης όσο και οι δήμαρχοι της Επαρχίας Λαγκαδά, ζήτησαν από τον κ. Καλαντζή, να μεσολαβήσει προκειμένου να αντιμετωπιστεί κατά προτεραιότητα το ζήτημα της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης της επαρχίας Λαγκαδά, από το Υπουργείο Μεταφορών.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Καλαντζής υπογράμμισε:

«Όπως έχω τονίσει κατ` επανάληψη, οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές,  όταν πρέπει να αντιμετωπιστούν προβλήματα πολιτών. Σήμερα είχαμε αυτή τη σύσκεψη, προκειμένου να υπάρξει ένας συντονισμός και μια λεπτομερής ενημέρωση για το ζήτημα, και είναι βέβαιο ότι όλοι θα εργαστούμε από κοινού,  με στόχο να υπάρξει η καλύτερη δυνατή συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των κατοίκων της Επαρχίας Λαγκαδά.»

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Γιώργο Καλαντζή συμμετείχαν ο Γ.Γ. του ΥΜΑ-Θ κ. Λουκάς Ανανίκας, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδης, οι Βουλευτές Β´ Θεσσαλονίκης:  κ. Αδάμ Ρεγκούζας, κ. Θ. Καράολγου, κ. Δ. Γαλαμάτης, ο Αντινομάρχης κ. Ι. Παλαιστής, η Έπαρχος Λαγκαδά κα Π. Καλαϊτζή, οι Δήμαρχοι:  Αρέθουσας κα Α. Βασιλειάδου, Αγίου Γεωργίου κ. Α. Φραντζής, Ασσύρου κ. Δ. Ράβναλης, Απολλωνίας κ. Ι. Αλμάογλου, Βερτίσκου κ. Χ. Ασλανίδης, Εγνατίας κ. Α. Ρετζέπης,  Καλλινδοίων κ.  Σ. Καμαρούδης , Λαγκαδά  Ι. Καραγιάννης    , Μυγδονίας κ. Θ. Τασσιάς,   Ρεντίνας κ. Δ. Λιάμας, Σοχού Θεοφάνης Πάππας,   ο Πρόεδρος του Σ.Α.Σ.Θ. κ. Τόσκας, του Ο.Α.Σ.Θ. κ. Χ. Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κ.Τ.Ε.Λ  κ. Τ. Τριανταφυλλίδης.

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ