ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

1484398671
1484398671
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής δέχθηκε,  σήμερα το πρωί στο ΥΜΑ-Θ μπάντες, χορωδίες και μέλη συλλόγων που έψαλαν ύμνους και  κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Ο κ. Καλαντζής ευχήθηκε σ όλους καλή χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και δήλωσε ότι :

«Το 2007 θα αποτελέσει έτος ορόσημο για την Ελλάδα και οι περιφέρειες της Μακεδονίας και της Θράκης θα κάνουν το αναπτυξιακό άλμα».

Τον  Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης επισκέφθηκαν η μπάντα του Γ´ Σώματος Στρατού, η Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης, η Αδελφότητα Προκοπιέων Μακεδονίας – Θράκης «Αγιος Ιωάννης ο Ρώσος»,  ο Σύλλογος Σμυρναίων Μικρασιατών «Αγία Φωτεινή» του δήμου Ελευθερίου – Κορδελιού, μέλη του Γ´ ΚΑΠΗ (Σαχίνη), το παράρτημα του Γ´ΚΑΠΗ «Κουλέ Καφέ» (Σαχτούρης), η Πολιτιστική Χορωδία Λαγκαδά, ο Χορευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης «Ο Μύτικας», το 13ο Σύστημα Προσκόπων Θεσσαλονίκης, 20ο Ναυτοπροσκοπικό Σύστημα Αναλήψεως, Ο Σύνδεσμος των εκ Κιουταχείας Προσφύγων «Ο Αίσωπος» και μέλη του Λαογραφικού Συλλόγου Kρητών «Τα Αγρίμια».

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΟ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ