ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΔΙΑΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1484398669
1484398669
Την αγορά Μοδιάνο της Θεσσαλονίκης, όπου ενημερώθηκε για την αγοραστική κίνηση, τις τιμές και αντάλλαξε ευχές με εμπόρους και καταναλωτές, επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης κ. Χρήστο Νικολόπουλο.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Καλαντζής δήλωσε τα εξής:

«Η εικόνα που έχω όλες αυτές τις μέρες που γυρνάω στην αγορά, ο κόσμος ψωνίζει. Ο καθένας βέβαια, με βάση το βαλάντιό του και την τσέπη του. Θεωρώ ότι ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά σίγουρα δεν είμαστε ούτε δυσαρεστημένοι από την κίνηση και τις τιμές. Εύχομαι μια καλή χρονιά για όλους τους εμπόρους και τους επαγγελματίες, αλλά και τους καταναλωτές.»

Από την πλευρά του, ο κ. Νικολόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Καλαντζή για την επίσκεψη και το διαρκές ενδιαφέρον του για την κατάσταση της αγοράς, υπογραμμίζοντας:

«Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης έρχεται συχνά στην αγορά και συναντά τους επαγγελματίες και μου κάνει εντύπωση που γνωρίζει τους περισσότερους με τα μικρά τους ονόματα. Είναι γνώστης της κατάστασης και των προβλημάτων των αγορών του ιστορικού κέντρου. Σήμερα τα βλέπει από κοντά και επισήμως. Όλοι βέβαια γνωρίζετε πως η αγορά της Θεσσαλονίκης έχει πάρει συγχαρητήρια για τις χαμηλότερες τιμές πανελληνίως.»

Σάββατο, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής θα επισκεφθεί το μεθοριακό στρατιωτικό φυλάκιο των Ευζώνων Κιλκίς, στις 12¨00 το μεσημέρι.

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΟ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ