ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

ypes press002
ypes press002
Από χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα και ευχές «πλημμύρισε», σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2005, το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, ενόψει των Χριστουγέννων, δέχθηκε από το πρωί, στο γραφείο του, μπάντες και χορωδίες που έψαλαν τα κάλαντα.

Ο κ. Τσιαρτσιώνης, εκφράζοντας τις ευχές του, τόνισε: «Το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων και της έλευσης του νέου χρόνου, ας γεμίσει την καρδιά όλων με αγάπη, κατανόηση και ελπίδα. Εύχομαι το 2006, να είναι μια χρονιά πραγματοποίησης επιθυμιών και υλοποίησης στόχων για όλους. Χρόνια πολλά, ειρηνικά και δημιουργικά για τον τόπο μας».

Συγκεκριμένα, τον υπουργό επισκέφθηκαν οι μπάντες της ΕΛ.ΑΣ, του Γ´ Σώματος Στρατού, της Σχολής Αξιωματικών ΣΑΣ, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης, οι χορωδίες του Συλλόγου «Κοινωνική Αλληλεγγύη», της Θρακικής Εστίας Θεσσαλονίκης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μεσήμβριας, του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, του Γ´ ΚΑΠΗ δήμου Θεσσαλονίκης – «Κουλέ Καφέ», του ΚΑΠΗ Γ´ Διαμερίσματος – Αναργύρων, η παραδοσιακή Χορωδία Λαγκαδά ΔΔ Λαγυνών, οι Χορωδίες του Συλλόγου Κερκυραίων «Ο Άγιος Σπυρίδων», «Μακεδόνες», του Συλλόγου Λεχριτών Θεσσαλονίκης «Οι παλιοί κανταδόροι», του Συλλόγου Ποντίων Νεάπολης, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης «Ο Βισάλτης» και το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής του δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Προηγούμενο άρθροΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ